Diensten > Vetafscheiders

In de levensmiddelenindustrie en de horeca worden vetafscheiders gebruikt om vetten te scheiden van het afvalwater. Rions Riooltechniek informeert u graag over de aanschaf van zo’n vetafscheider. Daarnaast zorgen we voor de installatie, het onderhoud en het legen van de afscheider en de vetput. En bij problemen staan we 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Nieuwe vetafscheider aanschaffen

Als u van plan bent een nieuwe vetafscheider aan te schaffen, kunnen onze specialisten u daarin adviseren. Op basis van uw keukenapparatuur berekenen we de gewenste capaciteit en adviseren we u welk type en welke inhoud u nodig heeft om te voldoen aan de wettelijke eisen. We hebben alle soorten en maten vetafscheiders in ons leveringsprogramma, gemaakt van beton of HDPE-kunststof. Welke afscheider u ook kiest; we kunnen ‘m vakkundig voor u installeren en onderhouden.

 

Onderhoudscontract

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, zorgen wij ervoor dat uw vetafscheider, de bijborende leidingen en de vetput worden geleegd en gereinigd. Op die manier kunnen we verstoppingen voorkomen en blijft het apparaat goed functioneren. We houden een logboek bij zodat u weet wanneer een volgende reinigingsbeurt nodig is. Tijdens zo’n schoonmaakbeurt wordt de vetafscheider ook meteen nagekeken op gebreken. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

 

Het afval uit uw vetafscheider wordt vanzelfsprekend op milieuvriendelijke wijze verwerkt door de gecertificeerde afvalverwerkers of hergebruikers waarmee wij samenwerken.

 

Kiest u liever niet voor een onderhoudscontract dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon bellen op het moment dat de vetafscheider geleegd moet worden.

 

Het ingezamelde vet, slib en reinigingswater wordt vervolgens in onze eigen installatie op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

 

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op: 043-3214978 / info@rions.nl.Hoofdvestiging Maastricht

043-3214978

Vestiging Sittard/Geleen

046-4007355

Vestiging Weert

0495-453132

Vestiging Heerlen

045-7111885

Vestiging Tilburg

013-2040470

Vestiging Belgiƫ

0032-(0)89 249583

maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

Bel mij terug