Diensten > Pompgemalen en installaties

Wanneer u een douche of toilet in de kelder heeft, is er een pompgemaal of pompinstallatie nodig om het afvalwater naar het hoger gelegen riool te pompen. Rions Riooltechniek denkt graag met u mee over de aanschaf van een installatie die aansluit bij uw wensen. Daarnaast zorgen we voor de installatie, het onderhoud en het reinigen van uw pomp. En bij problemen staan we 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Nieuwe installatie aanschaffen

Bij de aanschaf van uw pomp of pompgemaal adviseren we u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. We werken samen met meerdere leveranciers, waaronder KSB, Xylem of KESSEL. Op basis van uw wensen en woonsituatie adviseren we u niet alleen over het type pomp maar ook over de meest optimale  opstelling van de installatie.

 

Onderhoud en reiniging

Een pompinstallatie of pompgemaal heeft elk jaar een onderhoudsbeurt nodig om goed te blijven functioneren. Op die manier voorkomt u storingen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw installatie. We geven u zelf een seintje als het tijd wordt voor een onderhoudsbeurt en reinigen de installatie dan ook meteen. Op deze manier hoeft u nooit bang te zijn voor achterstallig onderhoud en heeft u lang plezier van uw installatie.

 

Het afval uit uw pompgemaal of -installatie wordt vanzelfsprekend op milieuvriendelijke wijze verwerkt door de gecertificeerde afvalverwerkers of hergebruikers waarmee wij samenwerken.

 

Reparatie en renovatie

Reparaties aan uw installatie kunnen we vaak ter plekke uitvoeren. Maar ook de grotere revisies doen we in eigen beheer in onze werkplaats.

 

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op: 043-3214978 / info@rions.nl.Hoofdvestiging Maastricht

043-3214978

Vestiging Sittard/Geleen

046-4007355

Vestiging Weert

0495-453132

Vestiging Heerlen

045-7111885

Vestiging Tilburg

013-2040470

Vestiging Belgiƫ

0032-(0)89 249583

maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

Bel mij terug