Diensten > Ontstoppingsdienst

 

Via het toilet, het doucheputje, de keukenafvoer, de vaatwasser en de wasautomaat verdwijnen er dagelijks heel wat liters water richting het riool. Als dat water uw huis niet meer kan verlaten door een verstopping in het riool, ontstaat er een vervelende situatie die zo snel mogelijk moet worden opgelost. Rions Riooltechniek staat daarom 24 uur per dag – zeven dagen in de week – voor u klaar om verstoppingsproblemen zo snel mogelijk op te lossen.

 

Tarief:

We hanteren een tarief van € 99,- excl. BTW (€ 119,79 incl. BTW). Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen dan komt er € 23,66 excl. BTW

(€ 29,95 incl. BTW) per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen, parkeergelden en verbruikte materialen.

 

Zo doen we dat:

Bij een verstopping in huis komen we bij u langs met een kleine hogedrukauto. Onze wagens zijn uitgerust met een veren-ontstoppingsmachine. We brengen vervolgens een veer met een boorkop via het toilet of een afvoer in in het riool. De boorkop boort zich door de verstopping heen, waarna we de leidingen met een hogedrukspuit nog even goed doorspoelen. Vaak is het probleem daarmee heel snel verholpen.

 

24-uurs service:

Een verstopping komt altijd ongelegen. Vandaar dat wij dag en nacht voor u klaar staan om het probleem snel te verhelpen. Ook in het weekend, en zelfs op feestdagen. Bel onze vestiging bij u in de buurt en we komen er zo snel mogelijk aan. Het telefoonnummer van onze vestigingen vindt u achterop de informatiemap of op www.rions.nl.

 

Servicecontract:

Al voor een paar euro per maand kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. U betaalt de ontstoppingskosten dan niet in één keer maar bent toch altijd verzekerd van directe service.

 

Wees er op tijd bij:

Merkt u dat het water niet meer goed wegloopt? Of ruikt u een rioollucht in huis? Wacht dan niet tot het riool volledig verstopt is maar bel ons voordat er een grote verstopping ontstaat. Een volledige verstopping kan namelijk leiden tot lekkages, waterschade en stankoverlast.

 

Is er meer aan de hand?

Als tijdens het ontstoppen blijkt dat er meer aan de hand is, of het probleem komt vaker voor, dan hebben we alle expertise in huis om het rioolprobleem te detecteren en voor u op te lossen. Met behulp van een camera-inspectie kunnen we gebreken nauwkeurig lokaliseren, waarna we met een oplossing op maat komen. Daarbij streven we naar zo min mogelijk breekwerk en zo laag mogelijke kosten. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.   

 

Voor wie:

  • Particulieren
  • Woningcorporaties
  • Verenigingen Van Eigenaren
  • Bedrijven

 

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op: 043-3214978 / info@rions.nl.Hoofdvestiging Maastricht

043-3214978

Vestiging Sittard/Geleen

046-4007355

Vestiging Weert

0495-453132

Vestiging Heerlen

045-7111885

Vestiging Tilburg

013-2040470

Vestiging Belgiƫ

0032-(0)89 249583

maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

Bel mij terug