Diensten > Asbest

 

U kent ons, Rions, als Rions Riooltechniek en u weet ons al sinds jaar en dag te vinden.

Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en vakkundige medewerkers zijn we dagelijks druk in de weer om het rioolstelsel optimaal te laten functioneren. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van het complete rioolsysteem. Dat doen we al vele tientallen jaren voor particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en gemeenten in heel Limburg, Brabant en Belgisch Limburg.

Echter ook wij staan niet stil. 

 

Rions Asbest Milieu en Techniek (Rions AMT)

 

Graag willen wij u langs deze weg informeren aangaande onze vorderingen op milieu gebied.

Het betreft hier alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van asbest en asbestsanering.

Rions AMT zorgt voor een complete uitvoering van asbestsaneringsprojecten; van de asbestinventarisatie door een onafhankelijke partij, het aanvragen van de sloopvergunning, het opstellen van een werkplan en Veiligheids- en Gezondheidsplan, tot het opleveren van een volledig asbestvrije locatie. De eindcontrole wordt door een extern en RVA geaccrediteerd laboratorium uitgevoerd middels een vrijgave meting van lucht, kleefmonsters en visuele inspecties. 

SC-530 Asbestverwijdering
Rions AMT is met ingang van 09-02-2016 in het bezit van een SC-530-certificaat voor asbestverwijdering. Wij zijn dan ook per direct voor u inzetbaar. Naast opgeleid personeel is er bij asbestwerkzaamheden altijd een asbestdeskundige van Rions AMT aanwezig die erop toeziet dat er volgens de juiste wet- en regelgeving gewerkt wordt en de kwaliteit van de werkzaamheden gewaarborgd wordt.  


Indien u meer informatie wenst of een offerte door ons wilt laten opstellen, dan kunt u ons te allen tijde bereiken opHoofdvestiging Maastricht

043-3214978

Vestiging Sittard/Geleen

046-4007355

Vestiging Weert

0495-453132

Vestiging Heerlen

045-7111885

Vestiging Tilburg

013-2040470

Vestiging Belgiƫ

0032-(0)89 249583

maak direct gebruik van onze 24 uurs calamiteitendienst:

Bel mij terug